Veel Gestelde Vragen

  1. Hoe schrijf ik me in?

Zodra u de cursus heeft geselecteerd die u wilt kopen, kiest u een betaalmethode en gebruikt u onze beveiligde interface om de betaling uit te voeren.

  1. Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Klik op “Wachtwoord vergeten?” om de reset instructies te ontvangen.

  1. Hoelang duurt het om de hele training te voltooien?

U hebt onbeperkte, levenslange toegang tot de cursus. U kunt uw training starten wanneer u wilt, en er is geen tijdslimiet om deze te voltooien.

  1. Moet ik reizen?

Neen. Alle trainingen vinden online plaats. De leermiddelen en materialen zijn toegankelijk vanaf elke computer, tablet of smartphone. Als u over een internetverbinding beschikt, zijn de cursussen zijn overal toegankelijk.

  1. Hoe word ik beoordeeld tijdens de training?

Aan het einde van elke module vindt u een test. Deze testen zijn niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om uw kennis te beoordelen en u voor te bereiden op het eindexamen.

Op het einde van de training is er een meerkeuze examen. U moet 80% van de antwoorden juist hebben om te slagen. Als uw score lager is dan 80%, krijgt u de mogelijkheid om het examen opnieuw af te leggen. Zodra u het met succes heeft afgerond, kunt u uw certificaat afdrukken.

  1. Welke hulpmiddelen worden gebruikt voor de training?

Onze cursussen omvatten downloadbare PDF- en audiobestanden.

  1. Wat moet ik doen als ik de cursus niet kan downloaden?

Log uit en herstart de site. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de cursus in een andere browser te openen of pauzeer hem (afhankelijk van uw internetsnelheid kan het laden enige tijd duren). Zorg ervoor dat uw browser up-to-date is en controleer uw plug-ins. Vergeet ook niet uw caches en cookies van tijd tot tijd te legen. U kunt ook controleren of er een firewall of antivirus actief is die het openen blokkeert.

  1. Wat is het certificaat?

Het certificaat kan niet worden gelijkgesteld met een diploma. Het geeft echter wel een officiële erkenning van het niveau dat met deze training is behaald. Dus, of het nu is om uw cliënten gerust te stellen of om uw CV te versterken, dit certificaat kan een extra troef zijn in uw professionele carrière.

Onze certificaten getuigen van de tijdens de training opgedane kennis en van uw inzet bij het volgen van de cursus. U moet de volledige training gevolgd hebben en minimaal 80% scoren op het eindexamen om een certificaat te verkrijgen.

  1. Zijn de cursussen voor iedereen toegankelijk?

Onze cursussen zijn zowel voor beginners als voor professionals. Dus of het nu is om uw kennis aan te vullen of om een nieuw beroep te leren, onze cursussen zijn toegankelijk voor u.

  1. Zit er garantie op uw trainingen?

Onze trainingen hebben een garantie van 30 dagen. 30 dagen om van gedachten te veranderen en een terugbetaling te vragen, zonder vragen te stellen.